Skip to content

ALKEISKURSSIT

Alkeiskurssien aikana uusi harrastaja oppii pienen, mutta sitäkin tärkeämmän ja merkityksellisemmän, osan Taekwon-Don monipuolisesta maailmasta. Kurssien yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on myös opettaa harrastajalle Taekwon-Don filosofiaa ja periaatteita.

Alkeiskurssille tarvitset rennot ja mukavat, liikuntaan soveltuvat vaatteet sekä juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin. Pitkät hiukset pidetään kiinni ja kynnet lyhyinä harjoiteltaessa. Myös korut, kellot ja lävistykset riisutaan tai teipataan piiloon ennen tatamille tuloa.

 

Lasten alkeisryhmien alkeiskurssin kesto on elosyyskuun vaihteesta aina kesäkuun puoliväliin saakka. Lasten alkeisryhmät harjoittelevat kerran viikossa.

Nuorten ja aikuisten ryhmä harjoittelee alkuun kerran viikossa maanantaisin, jonka jälkeen on aloittelijalla mahdollisuus osallistua myös jatkoryhmän harjoituksiin. Nuorten ja aikuisten alkeiskurssin kesto on n. 4-6kk, riippuen harrastajan omasta aktiivisuudesta.

5-7-vuotiaiden lasten alkeisryhmä

Seuraava ryhmä aloittaa maanantaina 29.8.2022 klo 16.45-17.30!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Uusille innokkaille pikkuninjoille seuramme järjestää oman alkeisryhmänsä, joka harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset kestävät syyskuun alusta kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 45min.

Alle kouluikäisten ja juuri koulunsa aloittaneiden Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan kamppailun saloihin monipuolisten liikuntataitoja harjoittavien harjoitteiden avulla, leikkien ja hymy huulilla. Alkeiskurssilla aloitteleva ninja oppii Taekwon-Don perusteet, käyttäytymissäännöt, kärsivällisyyttä ja kuuntelutaitoa. Lisäksi kurssilla on muitakin innokkaita ninjoja, joten ystäviä löytynee ja ehdottomasti hikisiä ja ilontäyteisiä harjoituksia!

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin. Hinta 200€/vuosi, sisältää jäsen- ja kurssimaksun, puvun, natsakokeet sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.

8-11-vuotiaiden lasten alkeisryhmä

Seuraava ryhmä aloittaa keskiviikkona 31.8.2022 klo 18.00-19.00!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

8-11-vuotiaille, jo vähän isommille ninjoille on oma ryhmänsä, joka harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja kestävät kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 60min.

Koululaisten Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan kamppailun saloihin monipuolisten liikunnallisten ja lajinomaisten harjoitteiden, pelien sekä pienten haasteiden muodossa. Alkeiskurssilla aloittelija tutustuu Taekwon-Don perusteisiin ja eri osa-alueisiin sekä lajiin kuuluviin käyttäytymissääntöihin. Kurssilla kärsivällisyyttä, kuuntelutaitoa ja ryhmässä toimimista harjoitetaan kuin vahingossa. Hiki ja hymy on harjoituksissa taattu, uusia ystäviä unohtamatta!

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin. Hinta 200€/vuosi, sisältää jäsen- ja kurssimaksun, puvun, natsakokeet sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.

Nuorten ja aikuisten alkeisryhmä (12v ->)

Seuraava ryhmä aloittaa maanantaina 29.8.2022 klo 18.30-19.45!

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan lajin saloihin monipuolisten liikunnallisten ja lajinomaisten harjoitteiden kautta. Alkeiskurssilla aloittelija tutustuu Taekwon-Don perusteisiin ja eri osa-alueisiin sekä lajiin kuuluviin käyttäytymissääntöihin. Hiki ja hymy on harjoituksissa taattu!

Nuorille ja aikuisille suunnattu ryhmä tuo sopivasti vauhtia ja energiaa arkeen ja muistia virkistämään. Harjoitukset soveltuvat esimerkiksi uutta monipuolista liikuntamuotoa etsivälle nuorelle tai aikuiselle, lapsen ja vanhemman yhteiseksi harrastukseksi, tukilajiksi päälajin rinnalle (esim palloilulajit), vahvistamaan ketteryyttä ja koordinaatiota, kehon ja mielen yhteyttä sekä yhteisöllisyyden ja onnistumisen kokemuksia kaipaavalle. Haasteita ja tavoitteita etsivälle Taekwon-Do on oiva laji, jossa esimerkiksi kilpaileminen kansainvälisellä tasolla on mahdollista vielä myöhemmälläkin iällä.

Nuorten ja aikuisten alkeisryhmä harjoittelee alkuun kerran viikossa, jonka jälkeen on mahdollista osallistua myös jatkoryhmän harjoituksiin. Nuorten ja aikuisten alkeisryhmäläisten harjoitukset ovat avoimet myös jatkoryhmäläisille. Harjoitusten kesto on 75min.

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin. Hinta 100€, sisältää jäsen- ja kurssimaksun, ohjatut harjoitukset 4-6kk sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.