Skip to content

KAMPPAILU- JA KIIPEILYKESKUS

Taekwon-Do Tornio ry:n dojang, eli harjoitussali löytyy Tornion kamppailu- ja kiipeilykeskukselta, 

Torpin monitoimitalosta osoitteessa Teollisuuskatu 8-10 ovi J7, Tornio.

Kamppailu- ja kiipeilykeskuksella toimivat Taewon-Do Tornio ry:n lisäksi Tornion Jujutsuseura ja Tornion kiipeilyseura. 

Kamppailu- ja kiipeilykeskus on kohtaamis- ja harrastuspaikka kaikenikäisille ja -kokoisille tallaajille.

Keskuksen toiminta perustuu yhteisöllisyyteen, avoimuuteen sekä iloon ja hyvään meininkiin. Keskukselle jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, eikä keskuksella suvaita kiusaamista, toisen vähättelyä tai alaspainamista missään muodossa. Keskuksella yhteisöllisyys, avoimuus ja yhdessä tekemisen meininki ovat suuressa roolissa toimintaa pyörittäessä. Keskuksen toiminta pyörii täysin vapaaehtoisvoimin.

KESKUKSEN YLLÄPITO

Kamppailu- ja kiipeilykeskuksen katon alla toimivien seurojen jäsenille keskus on kuin toinen koti, olohuone, jossa on turvallista painia, kiipeillä, hyppiä ja pomppia, taistella ja mätkiä kaveria, hyvässä hengessä, hymynkare huulilla ja pilke silmäkulmassa. 

Kamppailu- ja kiipeilykeskuksen ylläpidosta vastaavat seurat keskenään. Keskuksen siivous hoidetaan vuorokuukausin seurojen harrastajien kesken ja pienet pintaremontit, kunnostamiset ja yleinen huolto tehdään keskuksen seurojen jäsenten toimesta. Näin ollen toivomme, että kunnioitat keskustamme siellä vieraillessasi ja huolehdit roskat roskiin ja kengät kenkätelineeseen sekä annat harrastajille harjoitusrauhan.

KESKUKSEN TAPAHTUMAT

Kamppailu- ja kiipeilykeskuksella järjestetään Avoimet ovet -tapahtuma pääsääntöisesti kerran, pari vuodessa, yleensä keskuksen syntymäpäivien tienoilla. 

Keskuksella on vuosien saatossa järjestetty leirejä, salikisoja ja muita tapahtumia, kuten joulujuhlia, toppahousukiipeilyjä, vanhempainiltoja sekä seurojen sisäisiä että kansallisten lajiliittojen toteuttamia koulutuksia. Kutsuvieraita ohjaajien ja opettajien muodossa on ollut ympäri maailman. 

Koululaisille suunnatut kokeilukerrat, syntymäpäiväjuhlat, keskuksen ulkopuolisten urheiluseurojen kanssa tehtävä yhteistyö, työhyvinvointipäivät sekä tilojen ja välineistön vuokraaminen keskuksen ulkopuolisten urheiluseurojen käyttöön ovat kuuluneet repertuaariin. Keskuksen välineistöön kuuluvat tatamien, harjoitusvälineiden, kiipeilyluolan, sosiaalitilojen, kahvinkeittimen, suihkun ja WC-tilojen ohessa myös tykki ja valkokangas, jotka mahdollistavat myös vuosikokoukset ja koulutukset tiloissamme.

KAMPPAILU- JA KIIPEILYKESKUKSEN SÄÄNNÖT