Skip to content

HARJOITUSRYHMÄT

Taekwon-Do Tornio ry:ssä ryhmät on jaettu joko iän ja vyöarvon mukaan. Alkeisryhmät pyörähtävät lasten ryhmien osalta käyntiin syksyisin ja nuorten ja aikuisten osalta  syksyisin ja keväisin tai mukaan-milloin-vain-menetelmällä. Taekwon-Don voi seurassamme aloittaa jo alle kouluikäisenä ja yläikärajaa aloittamiselle ei ole.

Kaudella 2022-2023 seurassamme on neljä jo pidempään harrastaneiden ryhmää, eli PikkuTiikerit, Tiikerit A ja B, nuorten oma ryhmä sekä nuorten ja aikuisten ryhmä. Aloittelijoille suunnattuja ryhmiä on 5-7-vuotiaiden alkeisryhmä, 8-11-vuotiaiden alkeisryhmä sekä nuorille ja aikuisille suunnattu alkeisryhmä. 

LASTEN RYHMÄT

5-7-vuotiaiden alkeisryhmä

Uusille innokkaille pikkuninjoille seuramme järjestää oman alkeisryhmänsä, joka harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset kestävät syyskuun alusta kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 45min.

Alle kouluikäisten ja juuri koulunsa aloittaneiden Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan kamppailun saloihin monipuolisten liikuntataitoja harjoittavien harjoitteiden avulla, leikkien ja hymy huulilla. Alkeiskurssilla aloitteleva ninja oppii Taekwon-Don perusteet, käyttäytymissäännöt, kärsivällisyyttä ja kuuntelutaitoa. Lisäksi kurssilla on muitakin innokkaita ninjoja, joten ystäviä löytynee ja ehdottomasti hikisiä ja ilontäyteisiä harjoituksia!

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin. Hinta 200€/vuosi, sisältää jäsen- ja kurssimaksun, puvun, natsakokeet sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.

Seuraava ryhmä aloittaa maanantaina 29.8.2022 klo 16.45-17.30! Ilmoittaudu mukaan tästä!

8-11-vuotiaiden alkeisryhmä

8-11-vuotiaille, jo vähän isommille ninjoille on oma ryhmänsä, joka harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja kestävät kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 60min.

Koululaisten Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan kamppailun saloihin monipuolisten liikunnallisten ja lajinomaisten harjoitteiden, pelien sekä pienten haasteiden muodossa. Alkeiskurssilla aloittelija tutustuu Taekwon-Don perusteisiin ja eri osa-alueisiin sekä lajiin kuuluviin käyttäytymissääntöihin. Kurssilla kärsivällisyyttä, kuuntelutaitoa ja ryhmässä toimimista harjoitetaan kuin vahingossa. Hiki ja hymy on harjoituksissa taattu, uusia ystäviä unohtamatta!

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin. Hinta 200€/vuosi, sisältää jäsen- ja kurssimaksun, puvun, natsakokeet sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.

Seuraava ryhmä aloittaa keskiviikkona 31.8.2022 klo 18.00-19.00! Ilmoittaudu mukaan tästä!

PikkuTiikerit (lasten jatkoryhmä)

PikkuTiikerit on jatkavien 6-8-vuotiaiden ryhmä. PikkuTiikerit harjoittelevat kerran viikossa, keskiviikkoisin klo 17.00-17.45. Harjoitukset alkavat elokuussa ja jatkuvat kesäkuun puoleen väliin saakka.

PikkuTiikereillä on jo hieman käsitystä lajista ja he ovat harjoitelleet Taekwon-Doa vähintään vuoden. Harjoituksen kesto on 45min. Hinta 200€/vuosi, sisältää jäsen ja kausimaksun, natsakokeet sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.

 

Tiikerit A ja B (junioreiden jatkoryhmät)

Jo pidempään harrastaneille junioreille on omat harjoitusryhmänsä. Tiikerit A-ryhmän jäsenet ovat harrastaneet Taekwon-Doa jo muutaman vuoden ja Tiikerit B-ryhmän jäsenillä on Taekwon-Doa takana vähintään vuoden verran.

Molemmat ryhmät harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, yhden harjoituksen omina ryhminään ja toisen harjoituksen yhtenä Tiikerit-ryhmänä. Harjoitukset alkavat elokuussa ja jatkuvat aina kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 60min. Hinta 220€/vuosi, sisältää jäsen- ja kausimaksun, ohjatut harjoitukset kaksi kertaa viikossa sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.

NUORTEN JA AIKUISTEN RYHMÄT

Nuorten ja aikuisten alkeisryhmä (yli 12-vuotiaat ja sitä vanhemmat)

Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan lajin saloihin monipuolisten liikunnallisten ja lajinomaisten harjoitteiden kautta. Alkeiskurssilla aloittelija tutustuu Taekwon-Don perusteisiin ja eri osa-alueisiin sekä lajiin kuuluviin käyttäytymissääntöihin. Hiki ja hymy on harjoituksissa taattu!

Nuorille ja aikuisille suunnattu ryhmä tuo sopivasti vauhtia ja energiaa arkeen ja muistia virkistämään. Harjoitukset soveltuvat esimerkiksi uutta monipuolista liikuntamuotoa etsivälle nuorelle tai aikuiselle, lapsen ja vanhemman yhteiseksi harrastukseksi,  tukilajiksi päälajin rinnalle (esim palloilulajit), vahvistamaan ketteryyttä ja koordinaatiota, kehon ja mielen yhteyttä sekä yhteisöllisyyden ja onnistumisen kokemuksia kaipaavalle. Haasteita ja tavoitteita etsivälle Taekwon-Do on oiva laji, jossa esimerkiksi kilpaileminen kansainvälisellä tasolla on mahdollista vielä myöhemmälläkin iällä.

Nuorten ja aikuisten alkeisryhmä harjoittelee alkuun kerran viikossa, jonka jälkeen on mahdollista osallistua myös jatkoryhmän harjoituksiin.  Nuorten ja aikuisten alkeisryhmäläisten harjoitukset ovat avoimet myös jatkoryhmäläisille. Harjoitusten kesto on 75min. 

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin. Hinta 100€, sisältää jäsen- ja kurssimaksun, ohjatut harjoitukset 4-6kk sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.

Nuorten ja aikuisten ryhmä harjoittelee maanantaisin klo 18.30-19.45.

Nuorten oma ryhmä ja nuorten ja aikuisten jatkoryhmä 

Nuoret ja nuorten ja aikuisten jatkoryhmä harjoittelevat kaksi-neljä kertaa viikossa. Harjoituksista kaksi on suunnattu pelkästään jo pidemmän aikaa harrastaneille nuorille ja aikuisille ja yksi pelkästään 12-17-vuotiaille jo pidempään harrastaneille. Jatkoryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua myös aloittelevien nuorten ja aikuisten harjoituksiin. Jatkoryhmän jäsenet voivat halutessaan osallistua myös ylimääräisiin teemaharjoituksiin ja leiripäiviin kauden kuluessa. Harjoitusten kesto on 90min. Hinta 250€/vuosi, sisältää jäsen- ja kausimaksun, ohjatut harjoitukset kaksi-neljä kertaa viikossa sekä seuran sisäiset teemapäivät ja tapahtumat.