Skip to content

EM-hopeaa torniolaiskasvatille!

Torniolaislähtöinen ja Taekwon-Do Tornion oma kasvatti Leevi Ulvinen otti miesten alle 70-kiloisten ottelun EM-hopeaa 25.-30.4.2023 järjestetyissä EM-kilpailuissa Romaniassa.

EM-hopeamitali tuli tiukan kamppailun jälkeen irlantilaista James Tuitea vastaan. Erityisen upean tästä suorituksesta tekee se, että se on Leevin ensimmäinen henkilökohtainen arvokisamitali ja ensimmäinen aikuisten arvokisoissa ansaittu mitali. Juniorivuosilta Leevillä on ennestään takataskussaan EM-kultaa joukkuevoimamurskauksesta, EM-hopeaa joukkue-erikoistekniikoista sekä EM-pronssia joukkuevoimamurskauksesta.

Leevi Ulvinen aloitti harrastamisen Tornion seurassa vuonna 2008, Tornion seuran historian ensimmäisellä lasten alkeiskurssilla. Värivyöaika meni pitkälti kotisalilla harjoitellessa sekä leirejä ja kisoja kiertäessä ja kipinä kilpailemiseen syttyi jo varhain.

Matka kohti kansainvälistä huippua on ollut pitkä ja antoisa ja kasvattanut pienestä pojankoltiaisesta periksiantamattoman huippu-urheilijan sekä ennen kaikkea hienon nuoren miehen. Tämän matkan on mahdollistanut paitsi pitkäjänteinen työ lajin parissa, myös ennen kaikkea Leevin perheen vankkumaton tuki, josta ovat voimaa ja energiaa ammentaneet niin Leevi itse kuin seurassa toimineet ohjaajat ja valmentajat.

Leevin harrastuksen alkuvuosina hänen tärkeimpänä esikuvanaan toimi Tanja Hammare, joka on ollut Taekwon-Do Tornion kantavia voimia pian parin vuosikymmenen ajan. Tanjan rautaisen ammattitaitoisessa ohjauksessa Leevin värivyöaika meni rajoja kokeillessa ja uusia ulottuvuuksia kohti kurkottaessa.

Mustalle vyölle siirryttäessä ja kansainvälisille kisakehille suunnatessa vuorostaan Henni Ylimäisellä on ollut valtava vaikutus nuoren miehen lajitaidolliselle kehitykselle. Lisäksi silloinen harjoitusporukka takasi hedelmällisen kasvualustan paitsi Leeville, myös muille  kansainvälisille kisakehille tähtääville nuorille urheilijoille.

Sydämelliset onnittelut tuoreelle EM-hopeamitalistille Leevi Ulviselle koko Taekwon-Do Tornion puolesta! Olemme sinusta valtavan ylpeitä!

Olet huikea esikuva lapsille ja nuorille meidän seurassamme ja viet ansiokkaasti ja menestyksekkäästi huippu-urheilun ja Taekwon-Don ilosanomaa eteenpäin!

Tästä matka jatkuu kohti MM-kisoja, jotka järjestetään Tampereella 4.-10.9.2023!

Hyvä Leevi ja kiitos, kun olet juuri sinä!