Skip to content

Miljoona roskapussia -kampanja

Taekwon-Don pääperiaatteisiin kuuluu olennaisena osana toisten kunnioittaminen ja rauhallisemman, mukavamman maailman rakentaminen. Tämä koskee olennaisesti myös luonnon kunnioittamista monella eri tavalla. Tänä keväänä koko Suomi kerää miljoona pussillista roskia luonnosta, kadunvarsilta, pyöräteiltä, metsäpoluilta ja lähiympäristöstään. Mukana myös meidän kotikaupunki Tornio ja tietenkin myös meidän oma seura Taekwon-Do Tornio!

Mikä ihmeen miljoona roskapussia? Kurkkaa tästä Ylen kampanjasivut: https://yle.fi/aihe/s/mika-miljoona-roskapussia .

Taekwon-Do Tornio kannustaakin jokaista seuran harrastajaa läheisineen osallistumaan kyseiseen kampanjaan 13.4.-13.6.2023 välisenä aikana, oman kodin, koulun, harrastuspaikan, lenkkipolun, serkkulan ja/tai mummolan ympäristössä, mökkimaastoissa tai luontopoluilla. Jokainen luonnosta pois kerätty roska on tärkeä!

Kun roskapussi on kerätty täyteen luonnosta löydettyjä roskia, ilmoita roskasi osoitteessa: https://yle.fi/aihe/miljoona-roskapussia ! Laskurista pääset myös näkemään reaaliajassa suomalaisten ja torniolaisten roskienkeruuedistyksen! Pidäthän kirjaa keräämistäsi roskapusseista niin lasketaan montako roskapussia saamme koko seuran yhteiseksi tulokseksi tulevan kahden kuukauden aikana!

Tämän lisäksi Taekwon-Do Tornio järjestää roskienkeruutalkoot Kamppailu- ja kiipeilykeskuksen lähiympäristössä maanantaina 8.5.2023 klo 17.30-19.00! Mukaan tarvitset säänkestävät vaatteet ja kengät sekä iloista mieltä! Seuralta saat roskapussit ja kertakäyttökäsineet käyttöön! Tämän yhteisen keräyspäivän tulos lisätään myös Miljoona roskapussia-laskuriin!

Tule siis mukaan tekemään hyvää itselle, muille ja koko maapallolle!

Kampanjan lisätiedot Ylen kampanjasivulta: https://yle.fi/aihe/s/mika-miljoona-roskapussia

 

Kuva lainattu Ylen Miljoona roskapussia-kampanjasivulta: https://yle.fi/aihe/miljoona-roskapussia