Skip to content

SM-kilpailut ja Helmi Cup 4.-5.2.2023 Kempele

Tämän kevään mustien vöiden SM-kilpailut ja värivöiden Helmi Cup järjestettiin Kempeleessä 4.-5.2.2023. Järjestävänä seurana toimi Taekwon-Do Akatemia yhteistyössä Suomen ITF Taekwon-Don kanssa. Vihdoin saatiin entisajoilta tuttu, kaksipäiväinen kisakarkelo n. 200 kilpailijan ja useamman kymmenen tuomarin, talkoolaisen ja koutsin kera. Huikea viikonloppu kaikkinensa, jonka kruunasi Akatemian ja Kempeleen kunnan mahdollistama livestriimi kotisohville katsottavaksi.
 
Jännitettävää riitti torniolaisittain molemmille kisapäiville. Tornion seurasta mukana oli 26 kilpailijaa, kaksi tuomaria ja useampi koutsi. Useampi kilpailija on aloittanut Taekwon-Don harrastamisen vasta edeltävänä syksynä ja ensikertalaisia taisi olla lähes puolet kaikista kilpailijoista. Niin huikean rohkeita harrastajia meillä seurassa!
 
Mitalisaldo kahden päivän jälkeen huimat 31 kappaletta ja Tornion seura oli seurojen mitalitilastoissa viidennellä sijalla!
 
SM-mitalit
Juuli liikesarjat 1. Dan pronssi
Juuli ottelu -58kg pronssi
 
Helmi Cup
Kultaa:
Anni P, liikesarjat
Iida, liikesarjat
Katri, ottelu
Vilho, ottelu
Samuel, pyykkipoikaottelu
Piitu, liikesarjat
Erin, voimamurskaus
Aleksi, erikoistekniikat
Aleksi, ottelu
Vilma, erikoistekniikat
Aaron, erikoistekniikat
 
Hopeaa:
Katri, voimamurskaus
Aleksi, liikesarjat
Aaron, ottelu
Julius, liikesarjat
Ronya, ottelu
Anni R, erikoistekniikat
Ilmari, erikoistekniikat
Moona, ottelu
Arttu, pyykkipoikaottelu
 
Pronssia:
Vilho, liikesarjat
Ronya, erikoistekniikat
Ronya, liikesarjat
Aslak, liikesarjat
Saana, ottelu
Saana, voimamurskaus
Sofia, liikesarjat
Elva, erikoistekniikat
Iivo, erikoistekniikat
 
Lämpimät onnittelut jokaiselle osallistuneelle ja suuren suuret kiitokset tukijoukoille avusta, tuesta ja kannustuksesta läpi pitkän kisaviikonlopun!
 
Suuret kiitokset Taekwon-Do Akatemia puheenjohtajalle Henri Savilammelle mahtavasti järjestetyistä kisoista ja E. Jussila Oy:lle turvallisesta matkaamisesta kisoihin. Kiitos myös ystäväseurat ja kilpailijat, koutsit, tuomarit ja huoltojoukot ympäri Suomen. Ilo tehdä yhteistyötä kanssanne!