Skip to content

Säkenöivä startti vuodelle 2023!

Uusi vuosi 2023 on lähtenyt sen verran vauhdikkaasti liikenteeseen, että uutisosastolla on ollut haastetta pysyä perässä!

Taekwon-Do Tornio palkittiin Lapin urheilugaalassa Rovaniemellä 14.1.2023:
VUODEN LAPPILAINEN TÄHTISEURA 2022 !!

Palkintoa olivat vastaanottamassa seuran pääopettaja Joonas Ahokas ja seuran rahastonhoitaja Susanna Saastamoinen. Vuoden Tähtiseura-palkinnon stipendi mahdollisti maksuttoman kisareissun Kempeleen mustien vöiden SM-kisoihin ja värivöiden Helmi Cuppiin kaikille seurassa harrastaville harrastajille pienimmistä isoimpiin. 

Samana viikonloppuna järjestettiin myös tyttöjen ja naisten otteluleiri Jyväskylässä 14.-15.1.2023, jonka vetäjinä toimivat olympiamitalisti Mira Potkonen ja moninkertainen arvokisamitalisti Heli Karjalainen. Upea leiri kaikkinensa! 

Tammikuun huipensi uutinen, joka kantautui TUL:n päivän juhlasta Helsingistä 28.1.2023. Juhlassa palkittiin TUL:n vuoden 2022 ansioituneita toimijoita monelta saralta. Palkittavien joukossa oli myös Taekwon-Do Tornion ikioma opettaja ja seuraohjaaja Henni Ylimäinen! Henni palkittiin TUL:n VUODEN 2022 NUORISOVALMENTAJANA!

Suomen ITF Taekwon-Dossakin on ollut huikea vuoden alku, kun Taekwon-Do Centerin Salme Nummela saavutti mustan vyön 82-vuotiaana! Upea Salme on mieletön esikuva ja mahtava esimerkki siitä, että lajia voi todellakin harrastaa minkä ikäisenä tahansa! Lisäksi TUL:n päivän juhlassa palkittiin myös Black Eagle Taekwon-Don pääopettaja mestari Thierry Meyour Vuoden valmentaja 2022-palkinnolla. Taekwon-Do Center järjesti myös kansainvälisen sovelletun Taekwon-Don koulutuksen (IAC) Ylöjärvellä, ensimmäisenä Suomessa ja Euroopassa! 

Vuosi 2023 vaikuttaa vähintäänkin lupaavalta!