Skip to content

Hyväntekeväisyysviikko

Hyväntekeväisyysviikko!
 
Taekwon-Don harrastamiseen kuuluu paitsi lajin fyysinen puoli (taekwon), eli potkut ja lyönnit, huikeat hyppytekniikat, toimintaa täynnä olevat ottelut ja voimamurskaukset, myös olennaisena osana Do eli lajin henkinen puoli. Taekwon-Do valassa harrastaja lupaa auttaa rakentamaan rauhallisempaa maailmaa ja mikä sen parempi tapa, kuin osallistua hyvän tekemiseen!
 
Jos viime viikko siis päätettiin huikeaan salikisatunnelmaan, on tämä viikko ollut vähintään yhtä säkenöivää tekemistä täynnä!
 
Perinteinen joulun alun hyväntekeväisyyshaaste heitettiin seuran harrastajille ja harrastajamme vastasivat haasteeseen. Seura lupasi lahjoittaa 1 sentti per 1 sivupotku hyväntekeväisyyteen. Alle 7-vuotiaiden kanssa potku sai olla mikä tahansa ja muissa ryhmissä pysyttiin sivupotkussa.
 
Tällä viikolla sivupotkuja potkittiin kolmena päivänä, yhdeksässä eri harjoituksessa, reilun seitsemänkymmenen hengen voimin.
 
Lopputulos: 55 464 potkua. 55 464 potkua! Mikä tarkoittaa 554,64€, joka menee suoraan Tornion ja Meri-Lapin Jouluavulle, jonka kautta summa käytetään tiukilla olevien perheiden jouluruokailun mahdollistamiseen.
 
Lämmin kiitos jokaiselle hyväntekeväisyyshaasteeseen osallistuneelle!