Skip to content

Syksyn tunnelmia!

Syyskausi on startannut vauhdikkaasti ja tatamilla on pörrännyt yksi jos toinenkin innokas kamppailija! Mahtavaa nähdä porukkaa tatamilla runsain joukoin!

Uudet alkeiskurssit alkavat jo ensi viikolla! Tiistain 5-7-vuotiaiden ryhmään sekä maanantain nuorten ja aikuisten ryhmään on vielä muutamia paikkoja vapaana, joten ilmoittautua voi osoitteessa www.tkdtornio.myclub.fi!

Jäsenrekisterin syyssiivous on aloitettu ja jatkavien harrastajien kausimaksujen laskutus alkaa piakkoin. Tarkistathan siis, että jäsentietosi ovat oikein seuran jäsenrekisterissä.  

Uuden kauden myötä myös uusi lisenssikausi on avattu ja lisenssin voi ostaa suoraan suomisport-lisenssikaupasta.

Tulevalle syksylle on kaavailtu lasten leiripäivää, joka alustavan aikataulun mukaan järjestetään sunnuntaina 25.9.2022. Lisäksi seuran kauan kaivatut, matalan kynnyksen höntsäsalikisat palaavat jälleen joulukuussa, joko lauantaina 10. tai 17.12.2022. Molemmista tapahtumista lisätietoja tulee pikimmiten.

Kansainvälinen seurakilpailu World Cup järjestetään tänä syksynä Sloveniassa 1.-9.10.2022 pitkän tauon jälkeen. Meidän seuraa edustamaan lähtevät sabum Henni Ylimäinen sekä boosabum Juuli Keränen.

Lisää syksyn tapahtumia löydät Suomen ITF Taekwon-Don tapahtumakalenterista.

Viime keväänä aloitettu työntekijän palkkaamiseen liittyvä projekti on nyt vihdoin saatu päätökseen ja uusi työntekijä on aloittanut seurassamme viime viikolla. Työntekijä on seuran väelle varsin tuttu, vastavalmistunut liikunnanohjaaja sabum Henni Ylimäinen. 

Kovasti hyvää virettä syksyyn ja nähdään tatamilla!