Skip to content

Joulutunnelmia!

Tänään järjestetyssä seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa valittiin hallitus tulevalle vuodelle sekä esiteltiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022. Lisäksi käsiteltiin tulevia kotikisoja, eli mustien vöiden SM-kilpailuja ja värivöiden Helmi Cup-kilpailuja.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa tulevalla kaksivuotiskaudella 2022-2023 Henni Ylimäinen.
Rahastonhoitajana jatkaa tulevalla kaksivuotiskaudella 2022-2023 Susanna Saastamoinen.
Hallituksen jäseniksi valittiin Tanja Hammare, Juuli Keränen, Sari Mämmioja ja Elina Tikkala.

Kokouksessa päätettiin myös järjestää jo perinteeksi muodostunut hyväntekeväisyystempaus, jonka tarkoituksena on kerätä kasaan mahdollisimman suuri lahjoitussumma JouluApu Tornio ja Meri-Lapille. 

Joulutauolle jäämme keskiviikon 15.12.2021 harjoitusten jälkeen ja palaamme tatamille uuden vuoden puolella maanantaina 10.1.2022. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan muutaman kisoihin valmistavan harjoituksen joulutauon aikana, joten kannattaa pitää myclubin kalenteria silmällä. 

Nähdään tatamilla!