Skip to content

Käsittämättömät kesäkarkelot

Päätettiin hallituksen kanssa aiemmin keväällä, että halutaan palkita meidän seuran harrastajat jotenkin tämän ihmeellisen ja epävarman kauden jälkeen. Idea johti toiseen ja Ilmapallomies mahdollisti vähän siistimmät grillibileet vuokraamalla meille ninjaradan, pomppulinnan, hattarakoneen ja sumopuvut käyttöön koko illaksi.
 
Hattarajono oli parhaimmillaan aikamoisen pitkä, pomppulinna ja ninjarata kovassa käytössä, kiipeilyluola innokkaita kiipeilijöitä seinät täynnä ja sumopainijat taistelemassa tatamilla. Makkaraa, mehua ja mokkapaloja kului, aurinko helli meitä ja lokitkaan hoksanneet festejämme, kuin vasta viime metreillä.
 
Arvontakin suoritettiin ja jaossa oli lätkiä, seuran T-paitoja ja putkihuiveja sekä pääpalkinto: ensi kausi ilmaiseksi! Lisäksi jaettiin ahkerimpien harrastajien diplomit ja julkistettiin ensi kauden harjoituskalenteri.
 
Suuri kiitos jokaiselle osallistujalle. Te teette seurastamme Taekwon-Do Tornion. Kiitos äidit, isät, siskot, veljet, mummut, papat, tädit, enot, kummit, kaimat ja ne kissanpennutkin (tietäjät tietää). Olette jokainen meille kovin tärkeitä.
 
Kiitos myös rakkaimmat naapurit Tornion kiipeily-cave, BJJ Tornio ja Tornion Jujutsuseura sekä Tornion Matkahuolto, TP-47 ja Tornion kaupunki City of Tornio joustavuudesta ja tapahtuman mahdollistamisesta.
 
Kiitos, kun teitte kanssamme kauniin ja ikimuistoisen kesäkarkelon! Kiitos!