Skip to content

KESÄKARKELOT 30.6.2021!

Taekwon-Do Tornio ry järjestää jäsenilleen koko perheen KESÄKARKELOT keskiviikkona 30.6.2021!

Taekwon-Do Tornio ry:n hallitus on päättänyt järjestää jäsenistölleen Kesäkarkelot kiitokseksi joustavuudesta ja ilosta, tuesta ja ymmärryksestä tämän erikoisen Taekwon-Do-kauden aikana. Kesäkarkelot järjestetään keskiviikkona 30.6.2021. Kesäkarkelot pidetään ulkona, sään niin salliessa, ja seuran puolesta tulee pientä syötävää ja juotavaa osallistujille.

Kesäkarkelot ovat nimensä mukaisesti KARKELOT ja luvassa onkin ainakin pomppulinnaa ja hattarakonetta, kiipeilyä, pienimuotoista arvontaa ja hauskaa yhdessä olemista! Tätä tapahtumaa et halua missata!

Tapahtumassa jaossa myös tulevan kauden 2021-2022 harjoituskalenteri sekä tietoa tulevasta kaudesta!

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen myclubin kautta maanantaihin 28.6.2021 mennessä: www.tkdtornio.myclub.fi !

Mikäli kelit tekevät ulkoilmatapahtumasta mahdottoman, siirrämme tapahtuman Kamppailu- ja kiipeilykeskuksen sisätiloihin.

Tapahtuma järjestetään terveysturvallisesti ja noudatamme kulloinkin vallalla olevia suosituksia ja rajoituksia. Tapahtumaan ilmoittautuneille laitetaan vielä erikseen ohjeistukset turvalliseen tapahtumaosallistumiseen liittyen ennakkoilmoittautumisen päätyttyä.
 

Lämpimästi tervetuloa mukaan koko perheen tapahtumaan!