Skip to content

Alkeiskurssit alkavat ensi viikolla!

Taekwon-Don alkeiskurssit alkavat jälleen ensi viikolla, eli viikolla 36.

Maanantaina 31.8.2020 klo 17.30 alkaa 9-12-vuotiaiden alkeisryhmän harjoitukset ja tiistaina 1.9.2020 klo 17.20 alkaa 5-8-vuotiaiden alkeisryhmän harjoitukset. Keskiviikkona 2.9.2020 klo 18.30 aloitellaan nuorten ja aikuisten alkeisryhmän harjoitukset, johon ikäraja on 13 vuotta. 

Haluamme taata turvallisen harjoittelun paitsi jatkaville harrastajillemme, myös uusille harrastajille. Tästä syystä kursseillemme on tänä syksynä normaalista poiketen ennakkoilmoittautuminen vallitsevan covid-19-tilanteen vuoksi. Ilmoittautuminen takaa sinulle paikan harjoituksissa kuitenkaan velvoittamatta sinua mihinkään. 

Ilmoittautua voit Tulevat tapahtumat-osiosta klikkaamalla haluamaasi ryhmää tai osoitteessa tkdtornio.myclub.fi/flow/events/public. Lisätietoja alkeiskursseista löydät Alkeiskurssit-osiosta.

Muutamia yleisiä ohjeita Kamppailu- ja kiipeilykeskukselle tultaessa:

  • Tulethan paikalla ainoastaan täysin terveenä. Mikäli lähipiirissäsi on flunssaisia tai altistuneita tai olet itse puolikuntoinen, jääthän kotiin ja tulet paikalle, kun kaikki terveinä.
  • Pestään kädet saippualla ja käytetään käsidesiä.
  • Turhaa oleskelua pukuhuoneissa ja keskuksella tulee välttää. Tulethan siis valmiiksi harjoitusvaatteisiin pukeutuneena.

 

Heräsikö kysyttävää? Askarruttaako jokin? Olethan yhteydessä sähköpostitse taekwondotornio@gmail.com, niin vastaillaan parhaamme mukaan!

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ja ihastumaan hauskaan ja monipuoliseen lajiin nimeltä Taekwon-Do!