Skip to content

Yhteenveto ja uusi kausi 2020-2021

Kauden 2019-2020 yhteenveto ja uuden kauden 2020-2021 info!

Kausi 2019-2020 on saatu mallikkaasti päätökseen, vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Huima kausi 2019-2020 toi seurallemme lasten ja nuorten sekä aikuistenTähtiseuramerkit, liudan uusia, upeita harrastajia, jatkavia, ihania harrastajia unohtamatta, pari uutta mustaa vyötä sekä Vuoden Vaikuttaja-palkinnon. Järjestimme useita tapahtumia, joista mieleenpainuvimpana hyväntekeväisyyshaaste, jossa kirjaimellisesti potkimme kasaan melkoisen potin Jouluapu Tornio ja Meri-Lapille ja näin ollen alueen tarvitseville perheille.

Tuleva kausi 2020-2021 tuskin kalpenee menneen rinnalla, vaikka tulevaisuus hieman epävarmalta näyttääkin. Käynnistellään uutta kautta heti elokuun alusta ja uudelle kaudelle onkin hallituksen ja ohjaajien toimesta suunnitteilla yhtä sun toista mukavaa. Uudet alkeiskurssit alkavat viikolla 36, joten merkintää kalenteriin ja vinkkiä kaverille tulevasta.

Kattava menneen kauden yhteenveto ja tulevan kauden info laitettu jäsenistölle sähköpostitse. Mikäli et ole sähköpostia saanut, olethan yhteydessä taekwondotornio@gmail.com niin korjaillaan tilanne!