Alkeiskurssit

5-8-vuotiaiden alkeisryhmä

Seuraava kurssi keväällä 2022!

8-11-vuotiaiden alkeisryhmä

Keskiviikkoisin klo 17.30-18.30!

Nuorten ja aikuisten alkeet

Maanantaisin klo 18.30-20.00!

ALKEISKURSSIT

Alkeiskurssien aikana uusi harrastaja oppii pienen, mutta sitäkin tärkeämmän ja merkityksellisemmän, osan Taekwon-Don monipuolisesta maailmasta. Kurssien yhtenä tärkeimmistä tavoitteista on myös opettaa harrastajalle Taekwon-Don filosofiaa ja periaatteita.

Lasten alkeisryhmien alkeiskurssin kesto on syyskuusta kesäkuuhun. Lasten alkeisryhmät harjoittelevat kerran viikossa.

Nuorten ja aikuisten ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin, jonka jälkeen on mahdollista osallistua harjoituksiin myös tiistaisin ja torstaisin. Nuorten ja aikuisten alkeiskurssin kesto on n. 3-6kk, riippuen harrastajan omasta aktiivisuudesta.

Alkeiskurssille tarvitset rennot ja mukavat, liikuntaan soveltuvat vaatteet sekä juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin. Pitkät hiukset on hyvä laittaa kiinni ja pitää kynnet lyhyinä harjoiteltaessa. Myös korut, kellot ja lävistykset riisutaan tai teipataan ennen tatamille tuloa.

RYHMÄT

5-8-vuotiaiden lasten alkeisryhmä

Uusille innokkaille pikkuninjoille seuramme järjestää oman alkeisryhmän, joka harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset kestävät syyskuun alusta kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 45 min. 

Alle kouluikäisten ja juuri koulunsa aloittaneiden Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan kamppailun saloihin monipuolisten liikuntataitoja harjoittavien harjoitteiden avulla, leikkien ja hymy huulilla. Alkeiskurssilla aloitteleva ninja oppii Taekwon-Don perusteet, käyttäytymissäännöt, kärsivällisyyttä ja kuuntelutaitoa, ryhmässä toimimista ja toisten kunnioittamista. Lisäksi kurssilla on muitakin innokkaita ninjoja, joten uusia ystäviä löytyy varmasti ja ehdottomasti hikisiä ja ilontäyteisiä harjoituksia!

Alkeiskurssin hinta on 200€, joka sisältää jäsen- ja kurssimaksun, puvun sekä natsakokeet ja on voimassa koko kauden 2021-2022. Alkeiskurssimaksun lisäksi harrastajalla tulee olla voimassaoleva liittolisenssi (32€) sekä vakuutus, joka kattaa kamppailulajit. Lisätiedot tästä!

Seuraava 5-8-vuotiaiden alkeisryhmä tulossa keväällä 2022! 

8-11-vuotiaiden lasten alkeisryhmä

Vähän isommille ninjoille on oma ryhmänsä, joka harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja kestävät kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 60min. 

Koululaisten Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan kamppailun saloihin monipuolisten liikunnallisten ja lajinomaisten harjoitteiden, pelien sekä pienten haasteiden muodossa. Alkeiskurssilla aloittelija tutustuu Taekwon-Don perusteisiin ja eri osa-alueisiin sekä lajiin kuuluviin käyttäytymissääntöihin. Kurssilla kärsivällisyyttä, kuuntelutaitoa ja ryhmässä toimimista harjoitetaan kuin vahingossa. Hiki ja hymy on harjoituksissa taattu, uusia ystäviä unohtamatta!

Alkeiskurssin hinta on 200€, joka sisältää jäsen- ja kurssimaksun, puvun sekä natsakokeet ja on voimassa koko kauden 2021-2022. Alkeiskurssimaksun lisäksi  harrastajalla tulee olla voimassaoleva liittolisenssi (32€) sekä vakuutus, joka kattaa kamppailulajit. Lisätiedot tästä!

Kauden päätteeksi järjestetään vyökoe, johon osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Vyökoe on juhlatilaisuus, jossa harrastajalla on mahdollisuus korottaa vyöarvoaan. Vyökoe onkin tärkeä ilon ja opin paikka, jossa harrastaja pääsee näyttämään kauden aikana oppimaansa yhdessä muiden kanssa. Vyökokeen hinta on 25€. 

8-11-vuotiaiden alkeisryhmä harjoittelee keskiviikkoisin klo 17.30-18.30! Kiinnostuitko? Laita viestiä info@tkdtornio.com!

Nuorten ja aikuisten alkeisryhmä (12-vuotiaat ja sitä vanhemmat)

Nuorille ja aikuisille järjestetään ohjattuja harjoituksia kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja perjantaisin. Vauhtiin päästyään on aloittelevien mahdollista osallistua myös jatkoryhmän harjoituksiin tiistaisin ja torstaisin.  Nuorten ja aikuisten alkeisryhmän alaikäraja on 12 vuotta, yläikärajaa ei ole. Harjoituksen kesto on 75-90min.

Nuorille ja aikuisille suunnattu ryhmä tuo sopivasti vauhtia ja energiaa arkeen ja muistia virkistämään. Harjoitukset soveltuvat esimerkiksi uutta monipuolista liikuntamuotoa etsivälle nuorelle tai aikuiselle, lapsen ja vanhemman yhteiseksi harrastukseksi,  tukilajiksi päälajin rinnalle (esim palloilulajit), vahvistamaan ketteryyttä ja koordinaatiota, kehon ja mielen yhteyttä sekä yhteisöllisyyden ja onnistumisen kokemuksia kaipaavalle. Haasteita ja tavoitteita etsivälle Taekwon-Do on oiva laji, jossa esimerkiksi kilpaileminen kansainvälisellä tasolla on mahdollista vielä myöhemmälläkin iällä.

Aloittelevien nuorten ja aikuisten kurssihinta on 100€, joka sisältää jäsen- ja kurssimaksun ja on voimassa 3-6kk (ensimmäiseen vyökokeeseen saakka). 

Kurssin päätteeksi (pääsääntöisesti joulukuussa) järjestetään vyökoe, johon osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Vyökoe on juhlatilaisuus, jossa harrastajalla on mahdollisuus korottaa vyöarvoaan. Vyökoe onkin tärkeä ilon ja opin paikka, jossa harrastaja pääsee näyttämään kauden aikana oppimaansa yhdessä muiden kanssa. Vyökokeen hinta on 25€. 

Alkeiskurssimaksun lisäksi harrastaja voi ostaa itselleen dobokin, eli virallisen Taekwon-Do-puvun, alkaen 45€. Harrastajalla tulee olla myös voimassaoleva liittolisenssi (32€) sekä vakuutus, joka kattaa kamppailulajit. Lisätiedot tästä! 

Aloittelevat nuoret ja aikuiset harjoittelevat maanantaisin klo 18.30-20.00 sekä perjantaisin klo 18.00-19.15.