Harjoitusryhmät

Taekwon-Do Tornio ry:ssä ryhmät on jaettu joko iän tai vyöarvon mukaan. Seurassamme on vuosien ajan toiminut neljä erillistä vakioryhmää, joista alkeisryhmät pyörähtävät käyntiin lasten osalta syksyisin ja nuorten ja aikuisten osalta syksyisin ja keväisin tai mukaan-milloin-vain-menetelmällä. Taekwon-Don voi seurassamme aloittaa jo alle kouluikäisenä ja yläikärajaa aloittamiselle ei ole.

Kaudella 2020-2021 alle kouluikäisten lasten alkeiskurssiryhmä palaa kalenteriin ja tarjolla on 5-8-vuotiaille suunnattu ryhmä ja 9-12-vuotiaille suunnattu ryhmä. Näiden lisäksi seurassamme kaudella 2020-2021 harjoittelee lasten (7-12-vuotiaat) jatkoryhmä sekä nuorten ja aikuisten (yli 13-vuotiaat) jatkoryhmä.

LASTEN RYHMÄT

5-8-vuotiaiden alkeisryhmä

Uusille innokkaille pikkuninjoille seuramme järjestää oman alkeisryhmänsä, joka harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset kestävät syyskuun alusta kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 50min.

Alle kouluikäisten ja juuri koulunsa aloittaneiden Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan kamppailun saloihin monipuolisten liikuntataitoja harjoittavien harjoitteiden avulla, leikkien ja hymy huulilla. Alkeiskurssilla aloitteleva ninja oppii Taekwon-Don perusteet, käyttäytymissäännöt, kärsivällisyyttä ja kuuntelutaitoa. Lisäksi kurssilla on muitakin innokkaita ninjoja, joten ystäviä löytynee ja ehdottomasti hikisiä ja ilontäyteisiä harjoituksia!

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin.

9-12-vuotiaiden alkeisryhmä

9-12-vuotiaille, jo vähän isommille ninjoille on oma ryhmänsä, joka harjoittelee kerran viikossa. Harjoitukset alkavat syyskuun alussa ja kestävät kesäkuun puoleen väliin saakka. Harjoituksen kesto on 60min.

Koululaisten Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan kamppailun saloihin monipuolisten liikunnallisten ja lajinomaisten harjoitteiden, pelien sekä pienten haasteiden muodossa. Alkeiskurssilla aloittelija tutustuu Taekwon-Don perusteisiin ja eri osa-alueisiin sekä lajiin kuuluviin käyttäytymissääntöihin. Kurssilla kärsivällisyyttä, kuuntelutaitoa ja ryhmässä toimimista harjoitetaan kuin vahingossa. Hiki ja hymy on harjoituksissa taattu, uusia ystäviä unohtamatta!

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin.

6-12-vuotiaiden jatkoryhmä (Tiikerit)

Jatkaville 6-12-vuotiaille värivöille on oma harjoitusryhmänsä, Tiikerit. Ryhmä harjoittelee kaksi kertaa viikossa elokuusta kesäkuun puoleen väliin. Harjoituksen kesto on 60min.

NUORTEN JA AIKUISTEN RYHMÄT

Nuorten ja aikuisten alkeisryhmä (yli 13-vuotiaat)

Taekwon-Don alkeiskurssilla tutustutaan lajin saloihin monipuolisten liikunnallisten ja lajinomaisten harjoitteiden kautta. Alkeiskurssilla aloittelija tutustuu Taekwon-Don perusteisiin ja eri osa-alueisiin sekä lajiin kuuluviin käyttäytymissääntöihin. Hiki ja hymy on harjoituksissa taattu!

Mukaan kurssille tarvitset rennot jumppavaatteet, juomapullon ja pienen pyyhkeen jalkojen pesua varten. Tatamilla ollaan avojaloin.

Nuorten ja aikuisten alkeisryhmä harjoittelee pääsääntöisesti kerran viikossa, keskiviikkoisin. Alkeisryhmäläisillä on mahdollisuus osallistua myös jatkoryhmän harjoituksiin, kunhan on ensin saanut hyvät eväät oman ryhmänsä harjoituksista. Nuorten ja aikuisten alkeisryhmäläisten harjoitukset ovat avoimet myös jatkoryhmäläisille. Harjoitusten kesto on 90min.

Nuorten ja aikuisten jatkoryhmä (yli 13-vuotiaat)

Nuorten ja aikuisten jatkoryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa, joista yksi harjoitus on yhdessä alkeisryhmäläisten kanssa. harjoitukset ovat tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Jatkoryhmäläinen voi halutessaan osallistua myös ylimääräisiin teemaharjoituksiin ja leiripäiviin pitkin kautta. Harjoitusten kesto on 90min.